Sää suosi Sankilan talvitapahtumaa

Lähiaikojen menestyksekkäimmäksi Sankilan Kyläyhdistyksen tapahtumaksi Joulumyyjäisten ohella nousi helmikuinen kylän yhteinen talvitapahtuma.

Aurinkoinen sää houkutteli ennätysmäärän yleisöä

Ilma oli mitä mahtavin, aurinko lämmitti ja hankiakin oli vielä sen verran, että hiihtäminen onnistui. Keli oli mitä optimaalisin potkukelkkailuun. Liukkaat kelitkään eivät olleet este kyläläisten saapumiseen paikalle. Oli kiva nähdä naapureita ja tuttuja ja jutella mukavia.

Herkut maistuivat

Muurinpohjaletut on ikisuosikki ja taattu menestys, ne maistuvat sekä lapsille että aikuisille.

Kahvio oli pystytetty Sankilan pihan latoon, siellä oli oma erityinen tunnelmansa nauttia herkuista työkoneiden vieressä.

Kurikan Mikon tekemä komea grilli oli ensi kerran käytössä. Siinä paistuvat Kyläyhdistyksen tarjoamat makkarat ja vaahtokarkit.

Kahvion muut tarjottavat laskiaispullat ja suklaamuffinssit loppuivat kesken kovan kysynnän vuoksi.

Mukavaa ohjelmaa koko perheelle

Moottorikelkka-ajelu Sankilan pelloilla sujui mukavasti reessä taljojen päällä Leevi Naskalin rauhallisessa kyydissä. Rekeen mahtui kerralla vaikka koko perhe Sankilan maisemista nauttimaan.

Kilpailuja

Kilpailuhenkisimmät osallistuivat eri kilpailuihin. Talvitapahtumassa oli mahdollista kisata hiihdossa ja potkukelkkailussa.

Miesten sarja saapumassa maaliin.

Yleisö kannusti kilpailijoita huippusuorituksiin.

Hiihtokilpailuun osallistui monenikäisiä lapsia. Kilpailut olivat niin suosittuja tänä vuonna, että pokaalipalkinnot loppuivat kesken ja täydennystä piti käydä hakemassa kesken tapahtuman.

Pirkkalaisessa julkaistu kuva ja tulokset

LUE MUITA KIRJOITUKSIA:

BLOGIARKISTO: